Väisti synteettiseen messeriin

8

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): RDA004GD Kategoriat: , ,

Tuotekuvaus

Näiden väistien kehittämiseen on käytetty paljon aikaa ja vaivaa. Lopputuloksena on saatu tasapainotettua turvallisuutta, kestävyyttä ja hyvää ulkonäköä sopivissa suhteissa samaan kappaleeseen. Perustuu alkuperäisiin, historiallisiin väisteihin ja suunnitteluun. Messerin suorassa väistissä kättä suojaa ylimääräinen kolmas väistinrauta, ns. ”naula”. Väistinraudan päissä olevat pallot lisäävät turvallisuutta huomattavasti ja lävistysvaara on lähes olematon vahingon sattuessa.

Tämä väisti on symmetrinen ja sen saa helposti käännettyä, joten väisti sopii yhtä hyvin niin vasen- kuin oikeakätisellekin miekkailijalle.

Väisti on valmistettu kovasta ja kestävästä muovista, johon on käyttöä varten haettu sopiva tasapaino sekä iskunkestävyyttä että taivutuskestävyyttä. Väisti on kuitenkin muovia ja siis luonnoltaan heikompi kuin teräksiset vastineensa. Tämä on kuitenkin tarkoituksellisesti näihin harjoitusmiekkoihin suunniteltu ja sisäänrakennettu lisäturva; väistimen pitää aina hajota ennen miekkailijaa. Valmistettu Britanniassa.

Badge
Laadukkaat tuotteet ja mielettömän nopea palvelu. Esim. tilasin eilen (21.12) pojille viikinkimiekat & kilvet, olivat jo tänään noudettavissa. Arvosana 5/5
- Erik Segercrantz

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!