Tuotekuvaus

Tämänkaltaiset skottilaiset tikarit perustuvat keskiaikaisiin ”ballock” –tikareihin. Kehitys kohti tämän teräaseen tyypillistä skottilaista muotoa alkoi 1500-luvulla, ja johti lopulta tällaiseen pitkään, yksiteräiseen tikariin. Skottilaisia tikareita käytettiin usein pienen pyöreän kilven taakse piilotettuna, jolloin hallitsevan käden aseena oli yleensä korikahvainen claymore-miekka. Luonnollisesti tällaisia tikareja käytettiin paljon myös ilman kilpeä, joko yksinään tai miekan kanssa. Tämä tikari on kopio varhaisesta skottitikarin mallista, ja sen kovapuisessa kahvassa on ajanjaksolle tyypillinen kuviointi. Mukana tulee nahkapäällysteinen puutuppi. Alkuperäinen malli noin 1550-luvulta.

Kokonaispituus 53 cm
Terän mitat: pituus 38cm
leveys 4,4cm
paksuus 4,8mm
Paino 0,45 kg
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Hyvä kauppa. Keskiaikaista asukokonaisuutta kävin katsomassa ja sellainen mukaan tarttui: Kengät, housut, nuttu ja vyö. Hinta oli kohtuullinen. Asioin toistekin.
- Juha Kortevuori

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!