Varhainen skottilainen Dirk

129

4 varastossa

Tuotekuvaus

Tämänkaltaiset skottilaiset tikarit perustuvat keskiaikaisiin ”ballock” –tikareihin. Kehitys kohti tämän teräaseen tyypillistä skottilaista muotoa alkoi 1500-luvulla, ja johti lopulta tällaiseen pitkään, yksiteräiseen tikariin. Skottilaisia tikareita käytettiin usein pienen pyöreän kilven taakse piilotettuna, jolloin hallitsevan käden aseena oli yleensä korikahvainen claymore-miekka. Luonnollisesti tällaisia tikareja käytettiin paljon myös ilman kilpeä, joko yksinään tai miekan kanssa. Tämä tikari on kopio varhaisesta skottitikarin mallista, ja sen kovapuisessa kahvassa on ajanjaksolle tyypillinen kuviointi. Mukana tulee nahkapäällysteinen puutuppi. Alkuperäinen malli noin 1550-luvulta.

Kokonaispituus 53 cm
Terän mitat: pituus 38cm
leveys 4,4cm
paksuus 4,8mm
Paino 0,45 kg
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!