Wallacen Claymore

325

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

William Wallace ja hänen joukkonsa aatelittomia ja pientalollisia skotteja nöyryytti ylivoimaisen englantilaisen 50 000 miehen sotajoukon Stirlingin linnan edustalla vuonna 1297. Tämän jälkeen Wallacen johtama sota Edward I:stä vastaan jatkui sarjana hyökkäyksiä Pohjois-Englantiin. Lopulta Wallace voitettiin, mutta hänen sytyttämänsä kansalliskiihko mahdollisti Skotlannin itsenäisyyden Robert the Brucen johdolla. Juuri näiden ratkaisevien taisteluiden aikana käytettiin tällaisia Claymoreja. Tämä miekka on edeltäjä klassiselle 1400-luvun Claymorelle, jonka väisti ja terän malli eroavat tästä aikaisemmasta versiosta. Tässä tehokkaassa kahden käden miekassa on suora teräksinen väisti ja 1,2m pitkä terä, joka riittää kaatamaan vantterimmankin Sassenachin. Ponsi terästä. Puinen kahva ja ricasso ovat päällystetty nahalla. Alkuperäinen miekka on noin vuodelta 1300.

Tämä jättimäinen kahden käden miekka on nähtävissä myös elokuvassa Braveheart, joka kertoo William Wallacen elämäntarinan.

Kokonaispituus 1,5m, terän pituus 1,2m, terän leveys 5,1cm
ja paino 2,3kg
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Ihmeteltävää, ihailtavaa riittää tunneiksi ja ostettavaa... Älkää kertoko puolisolle ellei hänkin harrasta :)
- Daniel Kohvakka

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla, PayPalilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!