Wallacen Claymore

325

4 varastossa

Tuotekuvaus

William Wallace ja hänen joukkonsa aatelittomia ja pientalollisia skotteja nöyryytti ylivoimaisen englantilaisen 50 000 miehen sotajoukon Stirlingin linnan edustalla vuonna 1297. Tämän jälkeen Wallacen johtama sota Edward I:stä vastaan jatkui sarjana hyökkäyksiä Pohjois-Englantiin. Lopulta Wallace voitettiin, mutta hänen sytyttämänsä kansalliskiihko mahdollisti Skotlannin itsenäisyyden Robert the Brucen johdolla. Juuri näiden ratkaisevien taisteluiden aikana käytettiin tällaisia Claymoreja. Tämä miekka on edeltäjä klassiselle 1400-luvun Claymorelle, jonka väisti ja terän malli eroavat tästä aikaisemmasta versiosta. Tässä tehokkaassa kahden käden miekassa on suora teräksinen väisti ja 1,2m pitkä terä, joka riittää kaatamaan vantterimmankin Sassenachin. Ponsi terästä. Puinen kahva ja ricasso ovat päällystetty nahalla. Alkuperäinen miekka on noin vuodelta 1300.

Tämä jättimäinen kahden käden miekka on nähtävissä myös elokuvassa Braveheart, joka kertoo William Wallacen elämäntarinan.

Kokonaispituus 1,5m, terän pituus 1,2m, terän leveys 5,1cm
ja paino 2,3kg
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Hyvä palvelu ja nopea toimitus. Tulen ehdottomasti jatkossakin tilaamaan Rautaportista.
- Nina Vuorijärvi

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!