1400-luvun pitkämiekka

271

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Pitkämiekat olivat sotatantereilla suosittuja aseita, mutta niitä kannettiin usein myös siviilielämässä mukana itsepuolustukseksi. Pitkämiekka ja tikari olivat erinomainen suoja ja aseistus rosvoja, varkaita, salamurhaajia ja muita hämärän polun kulkijoita vastaan jotka matkatessa saattoivat uhata kulkijan elämää. Pitkämiekkojen kärjet soveltuivat hyvin pistohyökkäyksiin vaikka pääpaino olikin viilloissa. Taistelija pystyi käyttämään tällaista keskiraskasta miekkaa joko kahdella tai yhdellä kädellä. Kahden käden hyökkäyksiin sai enemmän voimaa, mutta kun toisessa kädessä pystyi kantamaan esim. tikaria tai kilpeä, tällaisen miekan omistajalla oli enemmän vaihtoehtoja ja joustavuutta vaihtelevissa taistelutilanteissa. Ponsi ja väisti ovat terästä ja kahva on nahalla ja osittain metallipunoksella peitettyä puuta. Kuvissa näkyvä nahkainen tuppi teräsheloilla sisältyy hintaan. Windlass Steelcraftsin valmistama.

Paino 1,5kg
kokonaisuuspituus 116cm
terän pituus 93cm
leveys 4,6cm
ja paksuus 4,8mm.

Badge
Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Ihmeteltävää, ihailtavaa riittää tunneiksi ja ostettavaa... Älkää kertoko puolisolle ellei hänkin harrasta :)
- Daniel Kohvakka

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!