Atlantislainen miekka -Conan Barbaari

299

7 varastossa

Tuotekuvaus

Conan Barbaari on eeppinen tarina lapsesta joka myydään orjuuteen, ja josta kasvaa mies joka janoaa kostoa heimonsa tuhonneelle sotapäällikölle. Conan on sodan taidoissa kouluttautunut barbaari, ja hänen tehtävänään on ratkaista teräksen arvoitus ja löytää kansansa murhasta vastuussa oleva velho. Vuoden 1982 elokuva Conan Barbaari on uskollinen hahmon ja tarinat luoneen Robert E. Howardin miekka ja magia –kirjoille.

Conan Barbaari –elokuvassa Conanin tärkeimpänä aseena mukana kulkee Atlantislainen miekka. Tämä miekka on virallisesti lisensoitu kopio tuosta sankarillisesta aseesta, joka herättää elokuvan henkiin. Vahva käsin taottu terä on korkealaatuista 1085 hiiliterästä joka on karkaistu 52 HRC kovuuteen. Tämä ei ole ainoastaan hieno replika koristeeksi, vaan myös oikea, toimintakuntoinen ja käyttöä kestävä miekka. Jokainen osa, pikkutarkoista metallisista väististä ja ponnesta, narulla käärittyyn kahvaan ja jykevään riimuilla koristeltuun säilään, yhdessä luovat tämän tarkan kopion elokuvassa näkyvästä miekasta. Ponsi esittää ihmisen pääkalloa ja väistissä kiemurtelee erikoinen ja uhkaava kaksipäinen käärme. Conanin miekka on täydellinen lisä mihin tahansa miekkakokoelmaan ja hieno kumppani Conanin isän miekalle. Conanin miekka painaa yli 3,5kg, joten se ei ole pelkästään näyttävä esillepantuna, vaan myös murskaava ase Cromin nimissä käytettynä! Miekan mukana toimitetaan alkuperäistodistus. Windlass Steelcraftsin valmistama.

Kokonaispituus 104 cm
Terän pituus 56 cm
ricasson kanssa 74 cm
Kahvan pituus 19 cm
ricasson kanssa 41 cm
Paino 3,68 kg.

Badge
Yksi parhaista kaupoista koskaan ikinä missään. Ostaisin puljun tyhjäksi jos olisin rikas.
- Marjo Suvanto

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!