Birka tunika, ruskea

  • Ruskea tunika vihreillä reunoilla
  • Autenttisen käsintehdyn näköinen kangas on valmistettu 100% puuvillasta
  • Saatavilla koot XS-XXL

43

Poista

Tuotekuvaus

Varhaiskeskiajan pukutyyli kehittyi hyvin hitaasti 400-luvulta 1100-luvulle. Vaatetuksessa kansainvaellusaika tarkoitti roomalaistyylin ja valloittajakansojen tyylien yhteentörmäystä. Vuosisatojen ajan ihmiset pukeutuivatkin pitkälti sen mukaan samaistuivatko he valloitettuihin roomalaistuneisiin kansoihin vai esim. frankkien, anglien, saksien tai visigoottien valloittajakansoihin. Tunnistettavin näistä kansanryhmien eroista oli miesten puketumisessa: Siinä missä valloittajakansat yleisesti käyttivät lyhyttä tunikaa vyön kanssa, pysyivät roomalaistyylille uskolliset pidemmissä tunikoissa, jotka ulottuivat polven alle, tai jopa nilkkoihin. 1200-luvulle tultaessa olivat pukeutumiserot hävinneet ja pukeutumistyyli kautta Euroopan oli melko yhtenäinen pitkän roomalaistyylin jäädessä lähinnä vain papiston käyttöön.

Tämä kevyt ja mukava tunika on historiallisesti tarkka noin 800-luvulta 1200-luvulle. Autenttisen käsintehdyn näköinen kangas on valmistettu 100% puuvillasta ja on miellyttävän pehmeä käyttää.

Tämä tuote on valmistettu käsityönä eläväisestä kankaasta, jonka tarkoitus on esittää vanhaa käsintehtyä vaatetta. Kankaassa saattaa siis olla pieniä pintavaurioita tai epätäydellisyyksiä. Väri ja pintarakenne voi myös hieman vaihdella.

  • Ruskea tunika vihreillä reunakoristeilla hihansuissa, helmassa ja kaula-aukossa
  • Autenttisen käsintehdyn näköinen kangas on valmistettu 100% puuvillasta
  • Saatavilla koot XS-XXL
  • Valmistaja: Marshal Historical
Koko Rinnanympärys Pituus
XS 100 cm 114 cm
S 113 cm 115 cm
M 118 cm 116 cm
L 123 cm 117,5 cm
XXL 130 cm 123 cm
Badge
Hyvä kauppa. Keskiaikaista asukokonaisuutta kävin katsomassa ja sellainen mukaan tarttui: Kengät, housut, nuttu ja vyö. Hinta oli kohtuullinen. Asioin toistekin.
- Juha Kortevuori

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!