Isän miekka -Conan Barbaari

299

3 varastossa

Tuotekuvaus

Conan Barbaari on eeppinen tarina lapsesta joka myydään orjuuteen, ja josta kasvaa mies joka janoaa kostoa heimonsa tuhonneelle sotapäällikölle. Conan on sodan taidoissa kouluttautunut barbaari, ja hänen tehtävänään on ratkaista teräksen arvoitus ja löytää kansansa murhasta vastuussa oleva velho. Vuoden 1982 elokuva Conan Barbaari on uskollinen hahmon ja tarinat luoneen Robert E. Howardin miekka ja magia –kirjoille.

Tämän miekan avulla Conanin isä opetti pojalleen kaiken mitä tämän tuli tietää miekan käsittelystä. Miekan väisti esittää hirven kalloa, ja ponnessa yhdistyvät eläimen sorkat. Terään on kaiverrettu alkuperäiset riimut jotka on omistettu Cromille, teräksen jumalalle. Käännettynä omistus kuuluu: ”Älköön tunteko syyllisyyttä se, joka käyttää tätä Cromin nimissä”

Teräksen arvoitus, joka on jätetty ihmisten löydettäväksi ja opeteltavaksi, herää eloon tässä virallisesti lisensoidussa Conanin Isän miekassa. Vahva käsin taottu terä on korkealaatuista 1085 hiiliterästä, joka on karkaistu 52 HRC kovuuteen. Jokainen osa, pikkutarkoista metallisista väististä ja ponnesta pehmeällä nahalla päällystettyyn kahvaan ja jykevään riimuilla koristeltuun säilään, yhdessä luovat tämän tarkan kopion elokuvassa näkyvästä miekasta. Isän miekka on täydellinen lisä mihin tahansa miekkakokoelmaan ja hieno kumppani Conanin Atlantislaiselle miekalle. Myös sinä voit kulkea soturin polkua barbaarien kuninkaan jalanjäljissä. Tämä ei ole ainoastaan hieno replika seinän koristeeksi, vaan myös oikea, toimintakuntoinen ja käyttöä kestävä miekka. Miekan mukana toimitetaan alkuperäistodistus. Windlass Steelcraftsin valmistama.

Kokonaispituus 95 cm
terä 71 cm
kahva 13 cm
Paino 2,2 kg.

Badge
Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Ihmeteltävää, ihailtavaa riittää tunneiksi ja ostettavaa... Älkää kertoko puolisolle ellei hänkin harrasta :)
- Daniel Kohvakka

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!