Klassinen keskiaikainen miekka

217

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 500020 Kategoriat: , , , ,

Tuotekuvaus

Kirjassaan "The Sword in the Age of Chivalry" Ewart Oakeshott on jaotellut keskiaikaiset miekat omiin kategorioihinsa tiettyjen erityispiirteiden perusteella. Kirjasta on tullut alansa perusteos ja siinä olevat määrittelyt ovat yleisesti käytössä. Tämän miekan teräosa on Oakeshottin jaottelussa tyyppiä X, tyypin VII väistimellä ja tyypin I ponnella. Pitkä ja leveä veriura keventää tätä miekkaa mukavasti ja mahdollistaa näin nopeat ja tehokkaasti leikkaavat lyönnit. Tällainen viiltämiseen suunniteltu miekka kykeni leikkaamaan tiensä läpi syntyaikojensa rengaspanssareista ja pehmusteista. Pitkä väistin antaa suojaa sekä vihollisen kilveltä että miekalta. Pyörän mallinen kiekkoponsi tasapainottaa miekan hyvin. Tämän miekan malli on 1300-luvulta, mutta tämän tyyppisiä miekkoja käytettiin hyvin pitkään ympäri Eurooppaa. Hintaan sisältyy kuvissa näkyvä nahkainen huotra teräsheloilla.

Paino 1,35 kg
kokonaisuuspituus 100 cm
terän pituus 84 cm
ja terän leveys 5 cm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!