Nuoli pyöreällä pehmopäällä

 • Kokonaispituus n. 82 cm
 • Varren pituus noin 74,5 cm
 • Paino n. 60 g
 • Sopii jousille joiden vetolujuus on alle 30 lbs
 • Saatavilla 7 eri väriyhdistelmää
 • Voidaan käyttää niin LARP-tapahtumissa kuin muissakin jousiammuntapeleissä (kuten Archery Tagissa)
 • Soveltuu myös turvalliseen jousiammunnan harjoitteluun
 • Turvallinen ja kestävä, 48 kuukauden takuu nuolen kaikille osille

10.99

Poista
Tuotetunnus (SKU): IF-01000 Kategoriat: ,

Tuotekuvaus

Nuolissa joiden kanssa on tarkoitus ampua kanssapelaajia/kavereita tärkein kriteeri on aina turvallisuus. Tämän pehmustetun pyöreäpäisen nuolen kanssa turvallisuus on taattu. Nämä turvalliset nuolet eivät ole pelkästään erittäin kestäviä, vaan myös tarkkoja ja lentävät yllättävän kauas. Tavallisella 25 lbs jäykkyisellä jousella tämä nuoli lentää jopa noin 50 metriä ja on tarkka noin 15-20 m etäisyydellä. Turvallisuus ja tarkkuus tuovat luonnollisesti mukanaan hauskuuden :)

Polyuretaanivaahdosta valmistettu pehmustettu turvapää vaimentaa iskuja erinomaisesti ja kärjen päällinen tekee kärjestä myös repäisynkestävän. Nuolen kärki on suunniteltu erityisesti silmien turvallisuus edellä, eikä nuoli aiheuta vahinkoa edes silmälle tällaisen harvinaisen osuman sattuessa. Nuolen kärki ei rikkoudu edes päälle astuttaessa.

Nuolessa on huippuluokan lasikuitukomposiittimateriaalista valmistettu varsi, joka on erittäin kestävä ja joustava. Ja vaikka varsi lopulta hajoaisi, se ei pirstaloidu, mikä voisivat aiheuttaa vammoja. Nämä nuolet sopivat hyvin kaikkiin tavanomaisiin LARP-jousiin ja ovat yllättävän tarkkoja.

Sulat ovat reilun kokoisia ja lähes tuhoutumattomia. Sulitus on suunniteltu niin, että se kiertää koko nuolen varren, eikä sulitus siten pääse repeytymään irti.

Nokki on sileä ja pyöreäkulmainen, takaisinkimpoamisen varalta, minimoiden loukkaantumisriskin. Nokki on suunniteltu myös aiheuttamaan mahdollisimman vähän kuluttavaa hankausta jänteeseen.

Koska nämä nuolet on tarkoitettu ammuttavaksi muita pelaajia päin, turvallisesti, näitä voidaan käyttää myös monissa muissa jousiammuntapeleissä LARPin lisäksi. Esimerkiksi Archery Tagissa kaksi joukkuetta kohtaavat toisensa pienellä alueella (voi pelata myös sisätiloissa). Pelialueelle pystytetään joitain esteitä (esim. ilmatäytteisiä) ja kun pelaaja saa osuman, hän putoaa pelistä.

Nämä nuolet ovat täydellisiä myös, jos haluat vain harjoitella jousiammuntaa mutkattomasti ilman turvaverkkoja, -esteitä tai muuta järjestelyä. Voit harjoitella jousiammuntaa turvallisesti pienissäkin tiloissa pelkäämättä että satutat ketään ja voit antaa lasten ja nuorten ampua jousella vapaasti pelkäämättä onnettomuuksia.

 • Kokonaispituus n. 82 cm
 • Varren pituus noin 74,5 cm
 • Pehmopään pituus 7,5 cm
 • Pehmopään halkaisija 5,2 cm
 • Paino n. 60 g
 • Sopii jousille joiden vetolujuus on alle 30 lbs
 • Saatavilla 7 eri väriyhdistelmää: ruskea varsi hopeisilla, mustilla, sinisillä tai oransseilla sulilla ja musta varsi karmiininpunaisilla, vihreillä tai valkoisilla sulilla
 • Nämä nuolet ovat turvallisimmat mahdolliset ja niitä voidaan käyttää niin LARP-tapahtumissa kuin kaikissa muissakin jousiammuntapeleissä (kuten Archery Tagissa)
 • Turvallinen ja kestävä, 48 kuukauden takuu nuolen kaikille osille
 • Valmistaja IDV Engineering, Saksa
Badge
Hyvät fiilikset jäi. Tuotekyselyyn vastattiin nopeasti ja kattavasti sekä tilattu tuote lähetettiin viivyttelemättä ja sellaisena kuin luvattiinkin.
- Jesse Rudnäs

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!