Lorica segmentata

179

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Lorica segmentata on ensimmäinen (yleisessä käytössä ollut) rautaisista levyistä koostettu levyhaarniska ja antoi aikansa legioonalaiselle erinomaisen suojan niin miekkoja kuin aikansa ampuma-aseitakin vastaan. Lorica segmentata oli kuitenkin kallis valmistaa ja ylläpitää eikä ikinä syrjäyttänyt Lorica hamataa (rengashaarniskaa) tai Lorica squamataa (suomuhaarniskaa). Tästä huolimatta Lorica segmentata on ensimmäinen asia joka jokaiselle tulee mieleen tyypillisestä Roomalaisesta sotilaasta. Lorica segmentatat otettiin käyttöön ensimmäisellä vuosisadalla jaa. kaikkialla Rooman vallan alueella ja käyttö jatkui 300-luvun puoleen väliin asti. Myymämme haarniska on jäljennös Scotlannista, Newsteadista löytyneestä kappaleesta ja on valmistettu käsityönä 1,24 mm paksusta (18gauge) hiiliteräksestä. Alkuperäinen malli on noin 100 jaa.-luvulta. Haarniskan eri osat liukuvat toistensa yli eikä haarniska rajoita kantajansa liikkeitä häiritsevästi.

Haarniska sopii 107-117 cm rinnanympärykselle. Paino noin 8 kg.

329eur oli windlassin version hinta

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla, PayPalilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!