Tuotekuvaus

Nämä puuvillaiset housut sopivat lähes kenelle tahansa aivan kuten ennen vanhaan. Housuja voi käyttää löysinä ja rentoina, mutta lahkeet on myös mahdollista kiristää niissä olevilla nyöreillä. Tällöin niitä voi käyttää esim. korkeavartisten kenkien kanssa. Nämä housut sopivat lähes minkä tahansa aikakauden asusteeksi. Vyötärön saa kiristettyä nyörin avulla. Regular-koko sopii useimmille. Saatavilla myös XXL-kokoisena.
Regular-koon housujen korkeus lantiosta lahkeen reunaan n. 110 cm ja XXL-koon n. 113 cm. Regular-koon vyötärönympärys n.124 cm ja XXL-koon n. 148 cm. 100 % puuvillaa.

Värivaihtoehdot: musta tai tummanruskea
Kokovaihtoehdot: regular tai XXL

-Tästä vaatteiden kokotaulukkoon-

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!