Tuotekuvaus

Nyt sinullakin on mahdollisuus omistaa pala USA:n sotahistoriaa. Ennen Yhdysvaltain sisällissotaa Sharp & Hamilton valmistivat maataloustyökaluja ja –välineitä, mutta sodan häämöttäessä he muuttivat yrityksen asepajaksi. Nashville Plow Works jatkoi toimintaansa huhtikuun ensimmäiseen päivään saakka 1862, jolloin Pohjoisvaltioiden joukot valtasivat kaupungin. Tässä miekassa on valettu messinkinen kädensuoja, jossa sekä CSA:n (Confederate States of America, eli Etelävaltiot) että Nashville Plow Worksin leimat. Ponsi ja kahvan takaosa ovat yhtenäistä messinkipalaa. Kahvassa mustan nahan päälle on kierretty messinkipunosta. Terä on 1065 hiiliterästä täyspituisella ruodilla ja se on karkaistu ja lämpökäsitelty huolella. Tuppi on tummennettua terästä messinkisillä ripustusrenkailla ja päätyvahvikkeella. Tällainen sapeli oli ensisijaisesti tarkoitettu ratsuväen käyttöön, mutta oli tehokas ja monipuolinen ase myös jalkaisin käytettynä.

Paino 0,8kg
kokonaispituus 99cm
terän pituus 86cm
terän leveys 2,9cm
ja terän paksuus 4,8mm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Todella nopea toimitus ja tavara on huippu laatua!
- Hans Segercrantz

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!