Nashville Plow Works Sapeli

195

6 varastossa

Tuotekuvaus

Nyt sinullakin on mahdollisuus omistaa pala USA:n sotahistoriaa. Ennen Yhdysvaltain sisällissotaa Sharp & Hamilton valmistivat maataloustyökaluja ja –välineitä, mutta sodan häämöttäessä he muuttivat yrityksen asepajaksi. Nashville Plow Works jatkoi toimintaansa huhtikuun ensimmäiseen päivään saakka 1862, jolloin Pohjoisvaltioiden joukot valtasivat kaupungin. Tässä miekassa on valettu messinkinen kädensuoja, jossa sekä CSA:n (Confederate States of America, eli Etelävaltiot) että Nashville Plow Worksin leimat. Ponsi ja kahvan takaosa ovat yhtenäistä messinkipalaa. Kahvassa mustan nahan päälle on kierretty messinkipunosta. Terä on 1065 hiiliterästä täyspituisella ruodilla ja se on karkaistu ja lämpökäsitelty huolella. Tuppi on tummennettua terästä messinkisillä ripustusrenkailla ja päätyvahvikkeella. Tällainen sapeli oli ensisijaisesti tarkoitettu ratsuväen käyttöön, mutta oli tehokas ja monipuolinen ase myös jalkaisin käytettynä.

Paino 0,8kg
kokonaispituus 99cm
terän pituus 86cm
terän leveys 2,9cm
ja terän paksuus 4,8mm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!