Nashville Plow Works Sapeli

195

5 varastossa

Tuotekuvaus

Nyt sinullakin on mahdollisuus omistaa pala USA:n sotahistoriaa. Ennen Yhdysvaltain sisällissotaa Sharp & Hamilton valmistivat maataloustyökaluja ja –välineitä, mutta sodan häämöttäessä he muuttivat yrityksen asepajaksi. Nashville Plow Works jatkoi toimintaansa huhtikuun ensimmäiseen päivään saakka 1862, jolloin Pohjoisvaltioiden joukot valtasivat kaupungin. Tässä miekassa on valettu messinkinen kädensuoja, jossa sekä CSA:n (Confederate States of America, eli Etelävaltiot) että Nashville Plow Worksin leimat. Ponsi ja kahvan takaosa ovat yhtenäistä messinkipalaa. Kahvassa mustan nahan päälle on kierretty messinkipunosta. Terä on 1065 hiiliterästä täyspituisella ruodilla ja se on karkaistu ja lämpökäsitelty huolella. Tuppi on tummennettua terästä messinkisillä ripustusrenkailla ja päätyvahvikkeella. Tällainen sapeli oli ensisijaisesti tarkoitettu ratsuväen käyttöön, mutta oli tehokas ja monipuolinen ase myös jalkaisin käytettynä.

Paino 0,8kg
kokonaispituus 99cm
terän pituus 86cm
terän leveys 2,9cm
ja terän paksuus 4,8mm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Aivan mielettömän upea valikoima tuotteita ja nopeaa palvelua. Eilen aamulla tehty tilaus ja nyt jo kotona tilatut tuotteet.
- Karo Koivukangas

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!