Pitkämiekka

269

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Sodan miekka, Pitkämiekka, Suurmiekka, Bastardimiekka, Puolentoista käden miekka ja joskus jopa Kahden käden miekka. Vaikka rakkaan lapsen monta nimeä aiheuttavatkin keräilijöille päänvaivaa, niin on selvää, että tällaiset isot miekat olivat aikanaan suosittuja aseita ja käytössä kaikkialla Euroopassa. Miekan pituus antoi paitsi kantamaa lyönteihin, myös lisää tehoa kärjen liikkuessa selkästi nopeammin kuin lyhyemmissä miekoissa. Kun miekkoihin keksittiin lisätä pitkä ricasso (terän osa heti väistin yläpuolella, jota ei ole tarkoitettukaan teroitettavaksi), niin käyttötavat ja tekniikat lisääntyivät huomattavasti. Nyt miekkaa saattoi esimerkiksi käyttää lyhyen keihään tavoin pistoaseena. Toinen käsi kahvalla ja toinen ricassolla tukemassa ja ohjaamassa terää antoivat pistoille lisää voimaa ja jämäkkyyttä. Myymämme jäljennös on yhtä vaikuttava ja tehokas ase kuin alkuperäisetkin. Terä on valmistettu korkean hiilipitoisuuden hiiliteräksestä ja lämpökäsitelty huolella. Terä on kuin jäykkä jousi: kova mutta joustava. Kahva on nahalla päällystettyä puuta. Väisti ja ponsi ovat terästä. Hintaan sisältyy kuvissa näkyvä nahkainen huotra. Tämän tyyppinen miekka kuuluu ehdottomasti jokaiseen miekkakokoelmaan.

Paino 1,4kg
kokonaispituus 122cm
terän pituus 97cm
terän leveys 4,5cm
ja terän paksuus 4,8mm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Todella nopea toimitus ja tavara on huippu laatua!
- Hans Segercrantz

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Luz de Luna Carax
Luz de Luna Carax
2022-09-09
Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Esa Kinnunen
Esa Kinnunen
2022-08-02
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella
Janne Tuomioja
Janne Tuomioja
2022-05-18
Celesta Dorothea
Celesta Dorothea
2021-12-29
Evangelyne (SuomiAnime)
Evangelyne (SuomiAnime)
2021-10-26
Timo Pauniranta
Timo Pauniranta
2021-10-06

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!