Ristiretkeläismiekka ”Akko”

 • Battlecry-sarjan klassinen keskiaikainen ristiretkeläismiekka
 • Kokonaispituus 100 cm
 • Paino 1,5 kg
 • Terän materiaali: 1065 hiiliteräs
 • Terävyysaste: terävä

325

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Tämä keskiaikainen ristiretkeläismiekka Windlass Steelcraftsin Battlecry-sarjasta on ase vailla vertaa. Tyypiltään miekka on klassinen ritarimiekka jota käytettiin kilven kanssa, joko jalan tai hevosen selässä. Akko ristiretkeläismiekka on jämäkkä ja hurja ase, jonka paino, leveys ja edessä oleva painopiste antoivat voimaa kuolettaviin iskuihin ja viiltoihin. Tämätyyppiset miekat leikkasivat niin nahkapanssareita kuin rengashaarniskaakin vuosisatojen ajan Euroopassa ja Vähä-Aasiassa. Tämä ei ollut heikkohermoisten tai helläsydämisten ase. Ristiretkeläismiekan käytännöllinen ristinmuoto ja kiekkoponsi olivat esikuvana lukemattomille miekkatyyleille, jotka seurasivat ristiretkiaikaa. Mikäli haluat saada ensikäden ymmäryksen sille, miksi ja miten keskiaikainen ritari oli niin menestyksekäs taistelukentillä, on tämä miekka erinomainen aloituspiste.

Tämä ristiretkeläismiekka on saanut nimensä Akkon kaupungin mukaan. Akkon ikivanha asutus oli ristiretkiajalla tärkeä satama ja portti Levanttiin, ja kaupungeista tärkein heti Jerusalemin jälkeen. Ristiretkiajalla Akko oli niin piiritysten kuin taisteluidenkin näyttämönä, ja siellä perustettiin myös Saksalainen ritarikunta.

Miekan mukana toimitetaan huotra, vyökannatin miekalle ja miekan takoneen sepän allekirjoittama alkuperäisyystodistus.

 • Kokonaispituus 100 cm
 • Terän pituus 83 cm
 • Terän leveys 5 cm
 • Kahva 16,5 cm
 • PoB (tasapainopiste) 15 cm väististä
 • Paino 1,5 kg
 • Terän materiaali: 1065 hiiliteräs
 • Terävyysaste: terävä
 • Valmistaja: Windlass Steelcrafts
Badge
Palvelu pelaa ja henkilökunta osaa asiansa. Asiakaspalvelu on erinomaista
- Mikko Hirvonen

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!