Viikinkityylin retkikirves

105

6 varastossa

Tuotekuvaus

Tämä pieni viikinkityylinen käsikirves sopii erinomaisesti retkikirveeksi historiaharrastajalle. Retkikirveellä onnistuvat pienet leiriaskareet, kuten halkojen pilkkominen ja lastujen vuoleminen nuotiota varten. Pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta sen mukana pitäminen on vaivatonta. Kirveen jämäkkä terä on taottu korkealaatuisesta X46Cr13 ruostumattomasta teräksestä, joka on lämpökäsitelty 52 HRC kovuuteen. Miellyttävästi käteen sopivaksi muotoiltu kahva on tehty sissoopalisanterista, pohjois-Intialaisesta kovapuusta. Kahvan molemmat puolet on koristeltu syvillä viikinkiaiheisilla kaiverruksilla. Kahvan pää on suojattu luisella koristeella, johon on kaiverrettu Thorin vasara, Mjölnir.

Kirveen mukana toimitetaan käytännöllinen teräsuojus, joka suojaa niin terää käyttäjältä, kuin käyttäjää terältäkin. Teräkotelo on samalla myös vyöpidike, josta kirveen saa helposti roikkumaan vyölle tai repun kylkeen. Vyöpidikkeestä mahtuu läpi max. 6 cm leveä vyö. Tämä pieni retkikirves on saman aikaisesti niin käytännöllisen kokoinen käyttöesine, kuin myös kaunis koriste-esineenä.

Kirves toimitetaan pahvilaatikossa joka on vuorattu synteettisellä turkiksella.

  • Kokonaispituus 24 cm
  • Pään leveys terästä vasarapäähän n. 10 cm
  • Leikkaavan terän korkeus n. 6,5 cm
  • Paino 280 g ilman suojaa, 360 g teräsuojan kanssa
  • Terän materiaali: X46Cr13 ruostumaton teräs
  • Terävyysaste: terävä
  • Valmistaja Windlass Steelcrafts.
Badge
Yksi parhaista kaupoista koskaan ikinä missään. Ostaisin puljun tyhjäksi jos olisin rikas.
- Marjo Suvanto

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!