Kohokuvioitu leveä vyö

 • Saatavilla mustana ja tumman ruskeana
 • 11,5 cm leveä vyö
 • Saatavilla kolme pituutta: max. 100 cm, 120 cm ja 140 cm vyötärönympärykselle
 • Kolme metallilenkkiä tarvikkeiden ripustamiseen
 • Valmistettu käsityönä 100% laadukkaasta ja tukevasta nahasta

99.50

Poista

Tuotekuvaus

Täydellinen lisä jokaiseen viikinkiajan asuun, mutta sopii yhtälailla merirosvoillekin. Leveä vyö antoi aikansa sotureille ryhtiä, tyyliä ja toimi myös pienenä lisäsuojana suojaten herkkää mahaa ja munuaisten seutua selän puolella. Tyylillisesti tällainen leveä vyö vastaakin niin sanottua munuaisvyötä, joka on juuri munuaisten suojaksi tarkoitettu leveä vyö.

Tämä vyö on kohokuvioitu kauttaaltaan solmuornamenteilla, jollaiset olivat suosittuja niin kelttikulttuurissa kuin viikinkiajan skandinaviassakin. Vyössä on kolme puoliympyrän muotoista metallista kiinnitysrengasta tarvikkeiden kiinnitykseen. Metallilenkkeihin saat ripustettua helposti niin veitset, pussit kuin muutkin tärkeät mukana kuljetettavat pikkutarvikkeet ja aseet.

Leveän vyön saa kiristettyä vyötärölle kahdella 2,5cm leveällä hihnalla/vyöllä, jotka kiertävät koko vyötärön ympäri ja jotka kiristetään ja suljetaan edestä soljilla.

 • Saatavilla mustana ja tumman ruskeana
 • 11,5 cm leveä vyö
 • Saatavilla kolme pituutta: max. 100 cm, 120 cm ja 140 cm vyötärönympärykselle
 • Jokaisessa koossa on noin 20 cm kiristysvaraa maksimimitasta alaspäin. Koko 100 cm sopii noin 80-100 cm vyötärönympärykselle, koko 120 cm sopii noin 100-120 cm vyötärönympärykselle ja koko 140 cm sopii noin 120-140 cm vyötärönympärykselle.
 • Kolme metallilenkkiä tarvikkeiden ripustamiseen
 • Valmistettu käsityönä 100% laadukkaasta ja tukevasta nahasta
Badge
Tuli tilattua kahdenkäden flameberge miekka ja lattiateline, miekka ei sopinut suoraan telineeseen niin soitto tuli ja kysyttiin että muokataanko telinettä niin että miekan siihen saa hyvin pysymään. Varmasti tilaan lisää rautaportista!
- Tuomas Koukka

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!