Kumitulppa miekan ja/tai nuolen kärkeen

1.40

Poista

Tuotekuvaus

Nuolenpäähän kiinnitettäviä kumitulppia voi käyttää harjoittelussa, ampuessa kantoja, tölkkejä, tai muita kovia tai pieniä kohteita joissa nuolen läpäisyä ei edes yritetä tai se ei ole toivottavaa. Kumitulppien käyttö auttaa myös vähentämään nuolihävikkiä avoimilla niityillä ammuttaessa, tulpan estäessä nuolen porautumisen aluskasvillisuuden ja maan sisään. Kumitulppa myös levittää osumaenergian laajemmalle alalle, ja antaa siten hieman suojaa nuolen varren katkeamista vastaan.Kovan kumin ansiosta tulppa on hyvin kestävä ja pitkäikäinen.

Vaikka kumitulpat alunperin onkin suunniteltu jousiammuntaan, ovat nämä yleistyneet eniten käytetyiksi lisäsuojiksi teräksisten treenimiekkojen kärjissä. Painamalla kumisen tulpan miekkasi kärkeen, saat treeniaseestasi astetta turvallisemman. Tulpan lämmittäminen saattaa auttaa isompiin miekan kärkiin asentamista (miekkojen kärkien koot vaihtelevat suuresti), sillä lämpö tekee kumista joustavampaa ja helpommin muovautuvaa. Mikäli tulppa tuppaa irtoamaan kesken miekkailua, yleisenä tapana on lisäkiinnitys teipillä.

Nämä tulpat kiinnitetään nuolen päähän tai miekan kärkeen painamalla, eikä liimaamista tai nuolen varren pään kaventamista tarvita.

Saatavilla kahdessa koossa: tukppa 8mm varrelle (5/16” tuumaa) joka painaa 100 grainia ja tulppa 9mm varrelle (11/32” tuumaa) joka painaa 125 grainia.

Badge
Laadukkaat tuotteet ja mielettömän nopea palvelu. Esim. tilasin eilen (21.12) pojille viikinkimiekat & kilvet, olivat jo tänään noudettavissa. Arvosana 5/5
- Erik Segercrantz

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!