Kumitulppa miekan ja/tai nuolen kärkeen

1.40

Poista

Tuotekuvaus

Nuolenpäähän kiinnitettäviä kumitulppia voi käyttää harjoittelussa, ampuessa kantoja, tölkkejä, tai muita kovia tai pieniä kohteita joissa nuolen läpäisyä ei edes yritetä tai se ei ole toivottavaa. Kumitulppien käyttö auttaa myös vähentämään nuolihävikkiä avoimilla niityillä ammuttaessa, tulpan estäessä nuolen porautumisen aluskasvillisuuden ja maan sisään. Kumitulppa myös levittää osumaenergian laajemmalle alalle, ja antaa siten hieman suojaa nuolen varren katkeamista vastaan.Kovan kumin ansiosta tulppa on hyvin kestävä ja pitkäikäinen.

Vaikka kumitulpat alunperin onkin suunniteltu jousiammuntaan, ovat nämä yleistyneet eniten käytetyiksi lisäsuojiksi teräksisten treenimiekkojen kärjissä. Painamalla kumisen tulpan miekkasi kärkeen, saat treeniaseestasi astetta turvallisemman. Tulpan lämmittäminen saattaa auttaa isompiin miekan kärkiin asentamista (miekkojen kärkien koot vaihtelevat suuresti), sillä lämpö tekee kumista joustavampaa ja helpommin muovautuvaa. Mikäli tulppa tuppaa irtoamaan kesken miekkailua, yleisenä tapana on lisäkiinnitys teipillä.

Nämä tulpat kiinnitetään nuolen päähän tai miekan kärkeen painamalla, eikä liimaamista tai nuolen varren pään kaventamista tarvita.

Saatavilla kahdessa koossa: tukppa 8mm varrelle (5/16” tuumaa) joka painaa 100 grainia ja tulppa 9mm varrelle (11/32” tuumaa) joka painaa 125 grainia.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!