Kumitulppa miekan ja/tai nuolen kärkeen

1.50

Poista

Tuotekuvaus

Nuolenpäähän kiinnitettäviä kumitulppia voi käyttää harjoittelussa, ampuessa kantoja, tölkkejä, tai muita kovia tai pieniä kohteita joissa nuolen läpäisyä ei edes yritetä tai se ei ole toivottavaa. Kumitulppien käyttö auttaa myös vähentämään nuolihävikkiä avoimilla niityillä ammuttaessa, tulpan estäessä nuolen porautumisen aluskasvillisuuden ja maan sisään. Kumitulppa myös levittää osumaenergian laajemmalle alalle, ja antaa siten hieman suojaa nuolen varren katkeamista vastaan.Kovan kumin ansiosta tulppa on hyvin kestävä ja pitkäikäinen.

Vaikka kumitulpat alunperin onkin suunniteltu jousiammuntaan, ovat nämä yleistyneet eniten käytetyiksi lisäsuojiksi teräksisten treenimiekkojen kärjissä. Painamalla kumisen tulpan miekkasi kärkeen, saat treeniaseestasi astetta turvallisemman. Tulpan lämmittäminen saattaa auttaa isompiin miekan kärkiin asentamista (miekkojen kärkien koot vaihtelevat suuresti), sillä lämpö tekee kumista joustavampaa ja helpommin muovautuvaa. Mikäli tulppa tuppaa irtoamaan kesken miekkailua, yleisenä tapana on lisäkiinnitys teipillä.

Nämä tulpat kiinnitetään nuolen päähän tai miekan kärkeen painamalla, eikä liimaamista tai nuolen varren pään kaventamista tarvita.

Saatavilla kahdessa koossa: tukppa 8mm varrelle (5/16” tuumaa) joka painaa 100 grainia ja tulppa 9mm varrelle (11/32” tuumaa) joka painaa 125 grainia.

Badge
Tuli tilattua kahdenkäden flameberge miekka ja lattiateline, miekka ei sopinut suoraan telineeseen niin soitto tuli ja kysyttiin että muokataanko telinettä niin että miekan siihen saa hyvin pysymään. Varmasti tilaan lisää rautaportista!
- Tuomas Koukka

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Luz de Luna Carax
Luz de Luna Carax
2022-09-09
Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Esa Kinnunen
Esa Kinnunen
2022-08-02
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella
Janne Tuomioja
Janne Tuomioja
2022-05-18
Celesta Dorothea
Celesta Dorothea
2021-12-29
Evangelyne (SuomiAnime)
Evangelyne (SuomiAnime)
2021-10-26
Timo Pauniranta
Timo Pauniranta
2021-10-06

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!