Kumitulppa miekan ja/tai nuolen kärkeen

1.50

Poista

Tuotekuvaus

Nuolenpäähän kiinnitettäviä kumitulppia voi käyttää harjoittelussa, ampuessa kantoja, tölkkejä, tai muita kovia tai pieniä kohteita joissa nuolen läpäisyä ei edes yritetä tai se ei ole toivottavaa. Kumitulppien käyttö auttaa myös vähentämään nuolihävikkiä avoimilla niityillä ammuttaessa, tulpan estäessä nuolen porautumisen aluskasvillisuuden ja maan sisään. Kumitulppa myös levittää osumaenergian laajemmalle alalle, ja antaa siten hieman suojaa nuolen varren katkeamista vastaan.Kovan kumin ansiosta tulppa on hyvin kestävä ja pitkäikäinen.

Vaikka kumitulpat alunperin onkin suunniteltu jousiammuntaan, ovat nämä yleistyneet eniten käytetyiksi lisäsuojiksi teräksisten treenimiekkojen kärjissä. Painamalla kumisen tulpan miekkasi kärkeen, saat treeniaseestasi astetta turvallisemman. Tulpan lämmittäminen saattaa auttaa isompiin miekan kärkiin asentamista (miekkojen kärkien koot vaihtelevat suuresti), sillä lämpö tekee kumista joustavampaa ja helpommin muovautuvaa. Mikäli tulppa tuppaa irtoamaan kesken miekkailua, yleisenä tapana on lisäkiinnitys teipillä.

Nämä tulpat kiinnitetään nuolen päähän tai miekan kärkeen painamalla, eikä liimaamista tai nuolen varren pään kaventamista tarvita.

Saatavilla kahdessa koossa: tukppa 8mm varrelle (5/16” tuumaa) joka painaa 100 grainia ja tulppa 9mm varrelle (11/32” tuumaa) joka painaa 125 grainia.

Badge
Laadukkaat tuotteet ja mielettömän nopea palvelu. Esim. tilasin eilen (21.12) pojille viikinkimiekat & kilvet, olivat jo tänään noudettavissa. Arvosana 5/5
- Erik Segercrantz

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!