Nahkaiset miekkailuhansikkaat

  • Valmistettu korkealuokkaisesta, pehmeästä ja joustavasta nahasta
  • Saatavana neljää kokoa
  • Pituus n. 38 cm

49

Poista

Tuotekuvaus

Pitkävartisia nahkahansikkaita on käytetty taisteluissa läpi aikakausien suojaamaan soturien käsiä. Myymämme kappaleet toimitetaan koristelemattomina, joten yksilöllinen koristelu johonkin tiettyyn aikakauteen on helppoa. Hansikkaiden kämmenosa ranteesta ylöspäin on korkealuokkaista, pehmeämpää ja joustavaa nahkaa. Pehmeä nahka suojaa miekkailijan kättä, mutta samalla herkkä tuntuma miekan kahvaan säilyy.

  • Kokovaihtoehdot: S, M, L ja XL
  • Pituus n. 38 cm
  • Paino n. 230 g
Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!