Perinteinen olkinen jousiammuntataulu

  • Historiallinen ja luonnollinen jousiammuntataulu
  • Halkaisija 80 cm
  • 100% olkea. Rullattu ympyräksi.
  • Kaksi vaihtoehtoa, valitse jousesi tehon mukaan:
  • Tavallinen max 40 paunaisille jousille ja raskas max 80 paunaisille jousille

52199

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Tuotekuvaus

Tämä perinteinen olkitaulu tuo kivasti vanhaa tunnelmaa jousiammuntaharjoituksiin ja -kilpailuihin. Helposti käsiteltävänä tämän kokoisen taulun saa helposti mukaan niitylle, puutarhaan, metsään tai jousiammuntaradalle, missä sitten pääsetkin ampumaan. Sopii käytettäväksi niin ulkona kuin sisälläkin. Taulu on helppo asettaa esille ammuntaa varten vaikka nojaamaan puuta vasten tai erilliseen telineeseen, jolla taulun saa irti maasta.

Olki on mukava jousiammuntataulu-materiaali, sillä nuolet on helppo irroittaa taulusta ja 100% luonnollisena ja ekologisena materiaalina olkea on käytetty jousiammuntatauluissa kautta historian. Olkista taulua kannattaa säilyttää kuivassa tilassa jossa ilma pääsee kiertämään homehtumisen estämiseksi. Eli älä esimerkiksi pakkaa taulua muoviin rankkasateessa harjoittelun jälkeen.

Tauluun voi ampua sellaisenaan niin tarkkuutta kuin etäisyyskisaakin. Jos haluat pienempiä alueita pisteenlaskua varten, voit maalata tauluun keskipisteen, lisäympyrät tai tottahan voit myös kiinnittää paperisen taulun olkitaulun päälle muutamalla pikkunaulalla.

Valittavana on kaksi vaihtoehtoja. Molempien taulujen halkaisija on 80 cm ja molemmat on valmistettu perinteisesti oljesta. Erona on taulun tiheys. Tavalliseen tauluun voi ampua korkeintaan 40 paunan vetolujuisilla jousilla, eli tämä versio riittää suurimmalle osalle ampujista, mutta tätä vahvempien jousien nuolissa on niin paljon voimaa ja energiaa että nuolet menevät taulusta läpi. Toisessa huomattavasti raskaammassa olkitaulussa oljet ovat paljon tiheämmässä ja tiiviimmin, joka riittää pysäyttämään voimakkaatkin nuolet.

  • Historiallinen ja luonnollinen jousiammuntataulu
  • Halkaisija 80 cm
  • 100% olkea. Rullattu ympyräksi.
  • Kaksi vaihtoehtoa, valitse jousesi tehon mukaan: Tavallinen max 40 paunaisille jousille (riittää useimmille ampujilla) ja raskas max 80 paunaisille jousille.
  • Molemmat versiot sopivat -Telineeseen jousiammuntatauluille-

Tavallinen taulu
-Max 40 paunan vetolujuisille jousille.
-Halkaisija n. 80 cm, paksuus n. 8 cm ja paino n. 4.5 kg.

Raskas taulu
-Max 80 paunan vetolujuisille jousille ja/tai 250fps varsijousille.
-Halkaisija n. 80 cm, paksuus n. 8-9 cm ja paino n. 19 kg.

Badge
Uskomattoman hieno paikka vanhanaikaisista aseista, haarniskoista ja kilvistä kiinnostuneille.
- Mikko Penkkimäki

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!