Tuotekuvaus

Ensimmäiset suurkypärät kehitettiin ristiretkien aikakaudella 1100-luvulla ja ne tarjosivat käyttäjilleen paremman suojan kuin aiemmat avonaiset kypärät. Alunperin suurkypärä oli tasainen päältä, mutta muoto kehittyi pyöreämmäksi suurkypärien 300 vuoden käyttöaikana. Myymämme kaltainen suurkypärä suojasi kantajaansa erinomaisesti aikansa aseita vastaan ja taistelussa se olikin käytännössä lähes läpäisemätön. Kova isku kuitenkin tainnuttaisi kantajan riippumatta kypärän kestävyydestä, joten tämän kaltaisten kypärien sisällä käytettiin paljon pehmustetta ja joskus jopa toista, pienempää metallikypärää. Tämä yleinen malli on kopioitu useiden monumenttien ja maalausten malleista, sillä vain muutamia suurkypäriä on säilynyt meidän aikoihin asti. Kypärä on tehty 1,24 mm (18gauge) paksusta teräksestä ja vahvistettu etupuolelta ja silmikon ympäriltä. Kypärän päällä on rengas koristuksien kiinnittämistä varten. Kypärä on noin 1350-luvulta.

Paino 2,5 kg
Sisämitat 25 cm x 19 cm x 30,5 cm (syvyys x leveys x korkeus). Ympärysmitta kypärän alaosassa 77,5 cm.

Badge
Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Ihmeteltävää, ihailtavaa riittää tunneiksi ja ostettavaa... Älkää kertoko puolisolle ellei hänkin harrasta :)
- Daniel Kohvakka

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!