Terä synteettiseen messeriin / falchioniin

55.90

Poista
Tuotetunnus (SKU): RDA003BL Kategoriat: , ,

Tuotekuvaus

Saksan keskiajalla ja renessanssin aikana (1300-1500 luvuilla) messerit oli yksiteräisiä leikkaamiseen suunniteltuja miekkoja. Messer kehittyi keskiaikaisesta falchionista ja kehittyi edelleen päätyen lopulta moderniksi sapeliksi.

Messerin opetus on olennainen osa useiden historiallsten taistelumanuaalien opetusvalikoimaa 1300 ja 1400-luvuilta. Messerin käyttöä opettaa mm. Lecküchner, Codex Wallerstein and Albrecht Dürer.

Tämä messerin terä on valmistettu samasta erikoisseosmuovista kuin muutkin synteettiset terämme. Synteettiset materiaalit mahdollistavat kestävän ja tarpeeksi joustavan materiaalin harjoituskäyttöön. Terät on suunniteltu käytettäviksi matalan tai keskivahvan suojauksen kanssa miekkailtaessa (suosittelemme miekkailumaskin, jäykän kaulasuojan, miekkailutakin ja kunnollisten suojahansikkaiden käyttöä). Terä on suunniteltu joustamaan kärjestään turvallisia pistoja varten.
Terä on valmistajan ns. Proline Xtreme -laatua.

Värivaihtoehdot: metallinharmaa ja musta

Valmistettu Britanniassa historiallisten esikuvien mukaan.
Kokonaispituus 76 cm.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!