Terä synteettiseen messeriin / falchioniin

55.90

Poista
Tuotetunnus (SKU): RDA003BL Kategoriat: , ,

Tuotekuvaus

Saksan keskiajalla ja renessanssin aikana (1300-1500 luvuilla) messerit oli yksiteräisiä leikkaamiseen suunniteltuja miekkoja. Messer kehittyi keskiaikaisesta falchionista ja kehittyi edelleen päätyen lopulta moderniksi sapeliksi.

Messerin opetus on olennainen osa useiden historiallsten taistelumanuaalien opetusvalikoimaa 1300 ja 1400-luvuilta. Messerin käyttöä opettaa mm. Lecküchner, Codex Wallerstein and Albrecht Dürer.

Tämä messerin terä on valmistettu samasta erikoisseosmuovista kuin muutkin synteettiset terämme. Synteettiset materiaalit mahdollistavat kestävän ja tarpeeksi joustavan materiaalin harjoituskäyttöön. Terät on suunniteltu käytettäviksi matalan tai keskivahvan suojauksen kanssa miekkailtaessa (suosittelemme miekkailumaskin, jäykän kaulasuojan, miekkailutakin ja kunnollisten suojahansikkaiden käyttöä). Terä on suunniteltu joustamaan kärjestään turvallisia pistoja varten.
Terä on valmistajan ns. Proline Xtreme -laatua.

Värivaihtoehdot: metallinharmaa ja musta

Valmistettu Britanniassa historiallisten esikuvien mukaan.
Kokonaispituus 76 cm.

Badge
Tuli tilattua kahdenkäden flameberge miekka ja lattiateline, miekka ei sopinut suoraan telineeseen niin soitto tuli ja kysyttiin että muokataanko telinettä niin että miekan siihen saa hyvin pysymään. Varmasti tilaan lisää rautaportista!
- Tuomas Koukka

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla, PayPalilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!