Renaissance ruosteentuhoaja

  • Muuttaa ruosteen liejuksi, joka on helppo pyyhkiä pois esineen pinnalta
  • Soveltuu raudan, pronssin, kuparin ja kupariseosten, messingin, teräksen, sinkin ja galvanoitujen materiaalien puhdistamiseen
  • Vaaraton ja turvallinen käyttää

1334.50

Poista
Tuotetunnus (SKU): SKU-157 Kategoriat: ,

Tuotekuvaus

Turvallinen ja myrkytön neste ruosteen kontrolloituun poistamiseen. Käsittely katkaisee siteet ruosteen ja terveen metallipinnan välillä. Ruoste muuttuu tällöin irtonaiseksi liejuksi, joka on helppo pyyhkiä tai harjata pois.

Käyttökohteet: rauta, pronssi, kupari ja kupariseokset, messinki, teräs, sinkki ja galvanoidut materiaalit. Poistaa tehokkaasti myös ruosteisia veden valumajälkiä ja veden höyrystyessä jäljelle jääviä mineraalikerrostumia eli kattilakiveä.

Renaissance ruosteentuhoajaa on saatavilla kolmessa eri purkkikoossa:

-100 ml pullo:
Kokeilupakkaus. Sopiva määrä joko pienen projektin toteuttamiseksi tai ruosteentuhoajan testaamista varten.
-250 ml pullo:
Keskikokoinen pakkaus yhtä projektia varten.
-1 l pullo:
Standardikoko yleiseen käyttöön niin harrastajalle kuin ammattilaisellekin.

Tuote-esittely:

Hydroksikarboksyylihapon amiinikompleksi vesiliuoksessa, pH noin 4,0.

Käsittely katkaisee siteet ruosteen ja terveen metallipinnan välillä. Ruoste muuttuu tällöin irtonaiseksi liejuksi, joka on helppo pyyhkiä tai harjata pois. Huuhtelu puhtaalla vedellä katkaisee prosessin.

Renaissance ruosteentuhoaja ei vahingoita tervettä metallipintaa. Edes moneksi päiväksi nesteeseen upotettu metalli ei kärsi käsittelystä. Entisöijä hallitsee prosessia täydellisesti, vaikka hänen ei tarvitsekaan tarkkailla ja valvoa prosessia aktiivisesti.

Koska tuote on täysin vaaraton ja sen kanssa on turvallista työskennellä, voidaan kaikki tavanomaisissa fosfori- ja suolahappopohjaisissa ruosteen tuhoamismenetelmissä tarvittavat turvatoimenpiteet unohtaa. Renaissance ruosteentuhoaja ei aiheuta ympäristölle tai käyttäjän terveydelle uhkaa tai haittaa, eikä tuotetta käsiteltäessä tarvitse edes käyttää hansikkaita tai suojaavaa vaatetusta. Normaali huoneilman tuuletus ja maalaisjärjen käyttö hygienia-asioissa riittää.

Metallin pinta pysyy stabiilina noin 14 päivää käsittelyn jälkeen, joten pitkäikäinen suoja voidaan levittää pinnalle rauhassa. Suosittelemme pintojen suojaamiseen Renaissance vahaa, joka muodostaa täysin läpinäkyvän, kovan ja kestävän suojan tuotteen pinnalle.

Puhdistettaessa kahta eri metallia sisältäviä kappaleita metallien välinen elektrolyysi ei aiheuta merkittäviä muutoksia alle 48 tunnin käsittelyissä. Esimerkiksi sinkkipäällyste ei kärsi lainkaan normaalista käsittelystä. Elektrolyysi aiheuttaa pieniä muutoksia, jos käsittely jatkuu erityisen pitkään.

Käsittely on tehokas lämpötilan ollessa 10–20°C. Kylmemmässä prosessi hidastuu entisestään; kikka, jota voi käyttää hyväkseen, jos kappaleet haluaa jättää käsittelyyn viikonlopun yli. Tuotteen lempeä luonne on selvä, kun sitä vertaa mineraalihappojen voimakkaisiin, nopeisiin ja usein myös kappaletta vahingoittaviin reaktioihin.

Optimituloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että kappaleen pinnalta harjataan irtonainen ruoste pois esimerkiksi metallilankaharjalla ja kaikki rasva poistetaan esimerkiksi rasvanpoistoaineella. Jos tuotteen pinnalla on vain hieman ruostetta, jo muutaman minuutin upotus nesteeseen puhdistaa kappaleen. Pidempiaikaisissa upotuksissa poistettaessa suuria määriä ruostetta voidaan kappale nostaa välillä ja tarkastaa käsittelyn teho hieromalla sormella irronnut ruoste kappaleen pinnalta. Irronneen ruosteen harjaaminen pinnalta kesken käsittelyn nopeuttaa kokonaisprosessia.

Säilytys- ja käsittelyastioiden materiaaliksi soveltuu niukkahiilinen teräs, posliini, kumi, polyeteeni ja muut muovit. Tinasta tai sinkistä valmistetut tai galvanoidut tai lyijypäällysteiset astiat eivät sovellu säilytys- tai käsittelyastioiksi.

Erota pohjaan painuva raskas sedimentaatio käytetystä nesteestä esimerkiksi valuttamalla puhdas neste lappona puhtaaseen astiaan. Käytetty neste säilyy käyttökelpoisena vielä viikkoja. Vanhan ja kertaalleen käytetyn nesteen tehon hiipuessa sekaan voi lisätä hieman uutta nestettä ja jatkaa käsittelyä.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Luca Semenzato
Luca Semenzato
2023-04-14
Bought the metal Rotella shield here. It shipped to Italy in just a couple days perfectly packaged and without a single bump (impressive since it's a sheet metal item). I absolutely recommend iron gate armory and will buy again here for sure! :D
kaspar pulk
kaspar pulk
2023-04-12
Fast and great delivery and service! Would shop again!!
N. S.
N. S.
2023-04-12
Highly grateful for the wonderful dress, coat and bag. Delivery was super fast, all items are high quality and the size suits me perfectly, matching exactly the measurements marked at the website. Can't wait to wear it!
tänne välipala
tänne välipala
2023-04-08
Aivan mahtava replika aseiden ja muiden varusteiden ostos paikka olen tilannut ainakin 13 asetta ja muita esineitä suosittelen lämpimästi
Jonesey
Jonesey
2023-04-05
Toimitus oli nopea ja tuote juurikin sitä mitä halusin. 👍
Reino Aittomäki
Reino Aittomäki
2023-04-04
Helppo osto, nopea toimitus ja tuote vastasi kuvausta.
Radovan B
Radovan B
2023-03-30
Objednával som tovar do nášho nového Escape Room 👍
Janne Parkkila
Janne Parkkila
2023-03-28
Mielenkiintoisia tuotteita löytyy myös nettikaupan kautta mutta paikanpäällä myymälässä kannattaa ehdottomasti käydä. Enemmän tavaroita ja asiantunteva sekä ystävällinen palvelu.
Marko Honkanen
Marko Honkanen
2023-03-24
Mahtavia tuotteita, kilpailukykyiset hinnat ja sujuva asiakaspalvelu.
Sami Viljanen
Sami Viljanen
2023-03-21
Tilasin Gjermundbu viikinkikypärän. Kypärä toimitettiin tosi nopeasti, lähti jo toimitukseen tilauspäivänä. Tuote on todella korkealaatuinen, vastaa täysin kuvausta ja voin vahvasti suositella.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!