Fosforipronssiharja

1959

Poista

Tuotekuvaus

Näitä fosforipronssiharjoja voi käyttää esim. kivipintojen puhdistamiseen ja metallien puhdistamiseen ja kiilloittamiseen. Harjakset on valmistettu kiharretusta ruostumattomasta fosforipronssista, jotka on asetettu puukahvoihin 100% pintatäytöllä. Erinomaista laatua, valmistettu ammattikäyttöön tehokasta ja naarmuttamatonta puhdistustyötä varten.

Sammal, home ja pelkkä tavallinen lika saattaa olla jokseenkin hankalaa poistaa kivipinnalta, mutta näiden harjojen avulla homma hoituu helposti yhdessä hujauksessa. Näitä harjoja on käytetty lukemattomien historiallisten rakennusten puhdistustöissä kautta Iso-Britannian. Usein historiallisesti arvokkaiden sisäkivipintojen puhdistuksessa käytetään Vulpex saippuaa harjan apuna.

Metallipintaa harjaamalla lika ja ruoste irtoavat ja harjojen kärjet peittävät metallin pinnan tasaisin minimaalisin vierivieressä olevin urin, metallia vahingoittamatta tai tekemättä syviä ja erottuvia naarmuja. Kun pinta on tasaisesti harjattu, on lopputuloksena satiininen himmeän kiiltäväksi kiilloitettu pinta. Metallityöntekijät ja restauroijat ovatkin löytäneet nämä harjat ruosteen ja hapettumien poistoon ja metallipintojen kiilloittamiseen mahdollisimman vähin naarmuin. Metallien puhdistuksessa voi käyttää Picreatorin Pre-lim pintojen puhdistajaa harjan jälkeen satiinisen pehmeää lopputulosta varten.

Harjan harjakset ovat ohueksi vedettyä fosforipronssia, jotka on kiharrettu lisäkestävyyttä ja jäykkyyttä varten. Harjakset on pakattu erittäin tiheään kiinni toisiinsa puukahvan sisään. Tällöin harjakset toimivat liikkeessä yhtenä tasaisena mattona, josta seuraa turvallisempi ja naarmuttomampi lopputulos arvokkaita pintoja puhdistettaessa. Tasaisen maton liikettä voi mielessään verrata tyypilliseen teollisesti valmistettuun metalliharjaan, jossa yksittäiset karkeat ja kovat langanpäät pääsevät pyörimään vapaasti suuntaan jos toiseenkin aiheuttaen rumia ja joskus syviäkin naarmuja yksittäisinä kovina päinä. Tasaisessa ja tiukassa matossa yksittäiset harjan päät eivät pääse liikkumaan yksinään, vaan käyttäjä saa kontrolloitua liikettä kuten haluaa.

Harjasten pituus on 25 mm kaikissa muissa harjoissa paitsi pensseliharjassa, jossa harjakset ovat 34 mm pitkiä. Normaalissa käytössä harjoilla on erinomaisen pitkä käyttöikä. Valmistaja Picreator Enterprices, Lontoo.

Saatavilla viidessä koossa::
Pensseliharja 330 mm pitkä
Iso kuurausharja 175 mm x 55 mm
Pieni kuurausharja 133 mm x 50 mm
Porrasmallin harja 178 mm x 16 mm x 73 mm
Hammasharja 178 mm x 16 mm

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!