Pre-lim pintojen puhdistaja

1219.70

Poista
Tuotetunnus (SKU): SKU-155 Kategoriat: ,

Tuotekuvaus

Pre-lim on hienosti hiova tahna, joka on tarkoitettu pintojen puhditukseen. Pre-lim ei naarmuta puhdistettavaa pintaa ja soveltuu niin metallien kuin monien muidenkin herkissä taideaarteissa käytettyjen materiaalien puhdistukseen.

Pre-lim tahnaa on saatavilla kahdessa eri purkkikoossa:

-65ml purkki:
Kokeilu/lahjapakkaus. Pakkauskoko vastaa 200ml purkkia minikoossa.
-200ml purkki:
Standardikoko yleisessä myynnissä. Soveltuu niin ammattilaisille, kuin kotikäyttöönkin.

Tuotetietoa:

Pre-lim on yleisesti käytössä kaikkialla maailmassa ammatimaisessa restaurointityössä. Pre-limiä käytetään niin aseiden, panssarien, patsaiden, messinkisten, pronssisten ja kuparisten keittoastioiden kuin autojen maalipintojenkin puhdistukseen ja entisöintiin.

Pre-limin pohjana toimii Neuburgin piioksidi- ja alumiinioksidi-kalkki, jota on sekoitettu tarkassa suhteessa vesi/liuotin-emulsioon. Normaalissa käytössä tuote ei ole haitallista, eikä aiheuta vaaraa terveydelle.

Pinnat saadaan puhdistettua ja kevyesti kiilloitettua asettamalla pieni määrä tahnaa pinnalle ja hiomalla pintaa samalla painaen hyvin kevyesti. Paras tulos saavutetaan, kun puhdistavassa hionnassa käytetään puhdasta ja pehmeää kangasta. Puhdistavan kevyen hionnan jälkeen odotetaan muutama minuutti ja pinnan kuivuttua jäljelle jäävä vaalea kalkkinen jäännös poistetaan pinnalta puhtaalla kankaalla. Jäljelle jää puhdas, kuiva ja silkinsileä pinta.

Jotta puhdistettu pinta pysyy kirkkaana ja kiiltävänä, suosittelemme että pinta suojataan välittömästi puhdistuksen jälkeen Renaissance-vahalla. Erityisesti metallipinnat hapettuvat ja menettävät loistonsa nopeasti. Suojaamalla pinta täysin läpinäkyvällä ja värittömällä Renaissance-vahalla pinnan loisto ja kiilto säilyvät muuttumattomina pitkään.

Kun Pre-limiä säiytetään sen ilmatiivissä metallipurkissa, joko huoneen lämmössä tai tätä viileämmässä, säilyy tuote muuttumattona hyvin pitkiä aikoja.

Kuten ammattimaisessa pinnankäsittelyssä, entisöinnissä ja kunnostuksessa aina on tapana, kannattaa Pre-limin soveltuvuus testata pieneen ja huomaamattomaan kohtaan soveltuvuuden varmistamiseksi ennen projektin aloittamista.

Badge
Hyvä o
- Olli Virtanen

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!