Vulpex nestemäinen saippua

1266.90

Poista
Tuotetunnus (SKU): SKU-158 Kategoriat: ,

Tuotekuvaus

Hapoton... vaahtoamaton... ei aiheuta hapettumista... myrkytön ja vaaraton... tappaa bakteereja ja mikro-organismeja.

Vulpex tuotiin markkinoille vuonna 1970 ja on sittemmin monipuolisuutensa ansiosta levinnyt yleiskäyttöiseksi ja korvaamattomaksi puhdistusaineeksi ammattimaisessa kunnostuksessa ja entisöinnissä kaikkialla maailmassa. Vulpexia voidaan käyttää niin ”märkään”(vesipohjainen) kuin ”kuivaankin”(liuotinpohjainen) pesuun. Vulpex saippualla on turvallista puhdistaa käytännössä mitä tahansa materiaalia aina paperista kiveen.

Vulpex saippuaa on saatavilla kahdessa eri purkkikoossa:

100ml purkki:
Kokeilupakkaus. Sopiva määrä joko yhden projektin toteuttamiseksi tai saippuan ja erilaisten käyttökohteiden testaamista varten.

1l purkki:
Riittoisa ja pitkäikäinen pakkaus. Laimennettuna käyttökelpoista pesuainetta saadaan yhdestä purkista jopa yli 10l.

Tuote-esittely
Vulpex saippualla on vuosikymmenien aikana puhdistettu kontrolloidusti ja turvallisesti lukemattomia taideaarteita ja muita arvokkaita historiallisia kohteita. Vulpexilla voidaan puhdistaa mm. höyheniä, vaatteita, nahkaa, mattoja, huonekaluja, öljyvärimaalauksia, panssareita, aseita, arvokkaita metalleja, simpukan kuoria, norsun luuta, marmoria, kiveä jne.

Vulpex hyökkää lian kimppuun ja emulsioi tavanomaisen lian, rasvat, rasvaiset öljyt, mineraaliöljyt, vahat ja hiilivedyt nopeasti ja tehokkaasti. Likainen emulsio on erittäin stabiili ja täten helposti poistettavissa. Mikroskooppiset halkeamat ja raot, joihin lika kerääntyy, syväpuhdistuvat tehokkaasti. Vulpexin syväpuhdistustavaa tehoa saavutetaan hyvin harvoin muilla kaupallisilla tuotteilla.

Verrattuna karkeisiin happopohjaisiin puhdistusaineisiin emäspohjainen Vulpex on huomattavasti hellävaraisempi, eikä ole vaarallinen terveydelle eikä taideaarteiden herkille pinnoille. Kun puhdistetun pinnan pesun päätteeksi pyyhkii puhtaalla vedellä, pinta neutralisoituu ja jäljelle ei jää mitään tulevaa konservointia haittaavia jäännöksiä.

Kun työn alla oleva projekti vaatii vedetöntä puhdistusmenetelmää (kuten esimerkiksi poistettaessa piintynyttä likaa nahasta) voidaan Vulpex sekoittaa erikoisominaisuuksiensa ansiosta myös mineraalitärpättiin (white spirit) veden sijasta.

Vulpex toimitetaan voimakkaana tiivisteenä ja liuos pitää laimentaa ennen käyttöä. Normaaliin vesipohjaiseen puhdistukseen sekoitetaan yksi osa Vulpexia kuuteen tai seitsemään osaan kylmää vettä. Vettä voidaan lisätä enemmän jos puhdistettava pinta ei ole kovin likainen. Liuotinpohjaisessa pesussa sopiva sekoitussuhde useimpiin puhdistuskohteisiin on yksi osa Vulpexia kymmenestä kahteenkymmeneen osaan liuotinta.

Koska Vulpex poistaa rasvoja hyvin tehokkaasti, suosittelemme että työskennellessä kädet suojataan esimerkiksi käyttämällä hansikkaita käsien luonnollisten rasvojen säilyttämiseksi. Luonnollisen rasvapeitteen palauttamiseksi kädet voidaan myös rasvata saippuan käsittelyn jälkeen lanoliinia sisältävällä käsirasvalla. Myös silmät on syytä suojata roiskeilta saippuaa käsiteltäessä.

Vulpex saippua on natrium metyyli sykloheksyyli oleaatti -pohjainen puhdistusaine.

Badge
Nopea toimitus ja laadukkaita tuotteita
- Miika Poskiparta

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!