Vulpex nestemäinen saippua

1266.90

Poista
Tuotetunnus (SKU): SKU-158 Kategoriat: ,

Tuotekuvaus

Hapoton... vaahtoamaton... ei aiheuta hapettumista... myrkytön ja vaaraton... tappaa bakteereja ja mikro-organismeja.

Vulpex tuotiin markkinoille vuonna 1970 ja on sittemmin monipuolisuutensa ansiosta levinnyt yleiskäyttöiseksi ja korvaamattomaksi puhdistusaineeksi ammattimaisessa kunnostuksessa ja entisöinnissä kaikkialla maailmassa. Vulpexia voidaan käyttää niin ”märkään”(vesipohjainen) kuin ”kuivaankin”(liuotinpohjainen) pesuun. Vulpex saippualla on turvallista puhdistaa käytännössä mitä tahansa materiaalia aina paperista kiveen.

Vulpex saippuaa on saatavilla kolmessa eri purkkikoossa:

-100ml pullo:
Kokeilupakkaus. Sopiva määrä joko yhden projektin toteuttamiseksi tai saippuan ja erilaisten käyttökohteiden testaamista varten.
-250 ml pullo:
Sopiva määrä yhteen projektiin.
-1l pullo:
Riittoisa ja pitkäikäinen pakkaus. Laimennettuna käyttökelpoista pesuainetta saadaan yhdestä purkista jopa yli 10l.

Tuote-esittely

Vulpex saippualla on vuosikymmenien aikana puhdistettu kontrolloidusti ja turvallisesti lukemattomia taideaarteita ja muita arvokkaita historiallisia kohteita. Vulpexilla voidaan puhdistaa mm. höyheniä, vaatteita, nahkaa, mattoja, huonekaluja, öljyvärimaalauksia, panssareita, aseita, arvokkaita metalleja, simpukan kuoria, norsun luuta, marmoria, kiveä jne.

Vulpex hyökkää lian kimppuun ja emulsioi tavanomaisen lian, rasvat, rasvaiset öljyt, mineraaliöljyt, vahat ja hiilivedyt nopeasti ja tehokkaasti. Likainen emulsio on erittäin stabiili ja täten helposti poistettavissa. Mikroskooppiset halkeamat ja raot, joihin lika kerääntyy, syväpuhdistuvat tehokkaasti. Vulpexin syväpuhdistustavaa tehoa saavutetaan hyvin harvoin muilla kaupallisilla tuotteilla.

Verrattuna karkeisiin happopohjaisiin puhdistusaineisiin emäspohjainen Vulpex on huomattavasti hellävaraisempi, eikä ole vaarallinen terveydelle eikä taideaarteiden herkille pinnoille. Kun puhdistetun pinnan pesun päätteeksi pyyhkii puhtaalla vedellä, pinta neutralisoituu ja jäljelle ei jää mitään tulevaa konservointia haittaavia jäännöksiä.

Kun työn alla oleva projekti vaatii vedetöntä puhdistusmenetelmää (kuten esimerkiksi poistettaessa piintynyttä likaa nahasta) voidaan Vulpex sekoittaa erikoisominaisuuksiensa ansiosta myös mineraalitärpättiin (white spirit) veden sijasta.

Vulpex toimitetaan voimakkaana tiivisteenä ja liuos pitää laimentaa ennen käyttöä. Normaaliin vesipohjaiseen puhdistukseen sekoitetaan yksi osa Vulpexia kuuteen tai seitsemään osaan kylmää vettä. Vettä voidaan lisätä enemmän jos puhdistettava pinta ei ole kovin likainen. Liuotinpohjaisessa pesussa sopiva sekoitussuhde useimpiin puhdistuskohteisiin on yksi osa Vulpexia kymmenestä kahteenkymmeneen osaan liuotinta.

Koska Vulpex poistaa rasvoja hyvin tehokkaasti, suosittelemme että työskennellessä kädet suojataan esimerkiksi käyttämällä hansikkaita käsien luonnollisten rasvojen säilyttämiseksi. Luonnollisen rasvapeitteen palauttamiseksi kädet voidaan myös rasvata saippuan käsittelyn jälkeen lanoliinia sisältävällä käsirasvalla. Myös silmät on syytä suojata roiskeilta saippuaa käsiteltäessä.

Vulpex saippua on natrium metyyli sykloheksyyli oleaatti -pohjainen puhdistusaine.

Badge
Hyvät fiilikset jäi. Tuotekyselyyn vastattiin nopeasti ja kattavasti sekä tilattu tuote lähetettiin viivyttelemättä ja sellaisena kuin luvattiinkin.
- Jesse Rudnäs

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Luca Semenzato
Luca Semenzato
2023-04-14
Bought the metal Rotella shield here. It shipped to Italy in just a couple days perfectly packaged and without a single bump (impressive since it's a sheet metal item). I absolutely recommend iron gate armory and will buy again here for sure! :D
kaspar pulk
kaspar pulk
2023-04-12
Fast and great delivery and service! Would shop again!!
N. S.
N. S.
2023-04-12
Highly grateful for the wonderful dress, coat and bag. Delivery was super fast, all items are high quality and the size suits me perfectly, matching exactly the measurements marked at the website. Can't wait to wear it!
tänne välipala
tänne välipala
2023-04-08
Aivan mahtava replika aseiden ja muiden varusteiden ostos paikka olen tilannut ainakin 13 asetta ja muita esineitä suosittelen lämpimästi
Jonesey
Jonesey
2023-04-05
Toimitus oli nopea ja tuote juurikin sitä mitä halusin. 👍
Reino Aittomäki
Reino Aittomäki
2023-04-04
Helppo osto, nopea toimitus ja tuote vastasi kuvausta.
Radovan B
Radovan B
2023-03-30
Objednával som tovar do nášho nového Escape Room 👍
Janne Parkkila
Janne Parkkila
2023-03-28
Mielenkiintoisia tuotteita löytyy myös nettikaupan kautta mutta paikanpäällä myymälässä kannattaa ehdottomasti käydä. Enemmän tavaroita ja asiantunteva sekä ystävällinen palvelu.
Marko Honkanen
Marko Honkanen
2023-03-24
Mahtavia tuotteita, kilpailukykyiset hinnat ja sujuva asiakaspalvelu.
Sami Viljanen
Sami Viljanen
2023-03-21
Tilasin Gjermundbu viikinkikypärän. Kypärä toimitettiin tosi nopeasti, lähti jo toimitukseen tilauspäivänä. Tuote on todella korkealaatuinen, vastaa täysin kuvausta ja voin vahvasti suositella.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!