Hedeby nuoli

8.90

40 varastossa

Tuotetunnus (SKU): TIR-AR-HB Osasto:

Tuotekuvaus

Kotimaisia laadukkaita käsintehtyjä nuolia, jotka sopivat täydellisesti yksiin Hedeby jousen kanssa. Näitä nuolia voit tottakai käyttää minkä tahansa jousen kanssa, mutta nuolen pituus ja jäykkyys on valittu toimimaan erityisen hyvin juuri Viikinkijousi -Hedeby jousen kanssa.

Tämän nuolen varsi on mäntyä. Nuolenkärki on ns. kierrekärki, eli kärjen sisällä on kierteet, jotka purevat puuvarteen kovin kiinni mahdollistaen erittäin tiukan kärjen pysyvyyden. Nämä kärjet eivät milloinkaan irtoile taulusta vedettäessä, mikä toisinaan on mahdollista liimattuja kärkiä käytettäessä. Kärkien paino on 100 graania.

Nuolien sulitus on aitoa kalkkunan sulkaa ja punokset ovat silkkiä. Sulat on liimattu kierteisesti varren ympärille, mahdollistaen mahdollisimman tasaisen lentoradan ja tarkkuuden. Puuvarren päällä on kaksinkertainen pintakäsittely ja nuolet on myös suoristettu. Jokaisen nuolen jäykkyys on mitattu, jotta nuolien tasalaatuisuus tiedetään. Tasalaatuisuus on tärkeää, jotta jokainen nuoli lentää samalla tavalla ja jousiampuja voi alkaa luottaa vaistoihinsa ja kehittää taitojaan aina vain tarkemmaksi ampujaksi.

  • Kotimainen laadukas puunuoli
  • Nuolivarsi mäntyä, jonka halkaisija on 8 mm (5/16") ja kokonaispituus on 72 cm (28,5")
  • Kärkenä on tauluammuntaan sopiva taulukärki, joka jää solumuoviseen tauluun kiinni taulua rikkomatta
  • 10 cm (4") pitkien luonnonsulkien värinä harmaa
  • Mitoitettu pituuden ja jäykkyyden puolesta Hedebyn jouselle (30-35 paunaa) ja jokaisen nuolen jäykkyys on mitattu
Badge
Laadukkaat tuotteet ja mielettömän nopea palvelu. Esim. tilasin eilen (21.12) pojille viikinkimiekat & kilvet, olivat jo tänään noudettavissa. Arvosana 5/5
- Erik Segercrantz

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!