The Duellist’s Companion -kirja

25

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): SKU-479 Kategoriat: ,

Tuotekuvaus

Guy Windsorin kirja The Duellist’s Companion on täydellinen harjoitteluopas joka perehdyttää lukijansa 1600-luvun italialaiseen rapiirimiekkailuun (pistomiekkailuun). Italialainen miekkailutyyli levisi kaikkialle euroopassa ja hallitsi kaksintaisteluareenoita aina 1800-luvulle saakka. Kirja on huolellinen tulkinta legendaarisen miekkamiehen Ridolfo Capo Ferron miekkailutyylistä. Capo Ferron 1610 julkaistu kirja Gran Simulacro on yksi maailman kuuluisimmista miekkailuteoksista. Kirjan avulla opit: harjoitusvälineiden valinnan, askelkuviot ja miekkailuasennot, yksin tehtävät harjoitukset, perushyökkäykset- ja torjunnat, pariharjoituksia ja pistomiekka ja torjuntatikari –harjoituksia päätyen lopulta vapaaseen miekkailuun harjoitusparisi kanssa.

The Duellist’s Companion julkaistiin vuonna 2006, ja kuuluu kiistatta alansa perusteoksiin. Kirjan tekijä Guy Windsor on tutkinut ja harrastanut historiallisia eurooppalaisia taistelulajeja jo lähes 30 vuotta, ja on opettanut niitä ammattimaisesti vuodesta 2001, jolloin hän perusti miekkailukoulun The School of European Swordmanship.
Kirja on saatavilla vain englanniksi. Sisältää 249 sivua.

Badge
Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Ihmeteltävää, ihailtavaa riittää tunneiksi ja ostettavaa... Älkää kertoko puolisolle ellei hänkin harrasta :)
- Daniel Kohvakka

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!