Tuotekuvaus

Tämän kauniin miekan kahvaosat on valmistettu antikoidusta messingistä, materiaalista, joka ei ruostunut suolaisten merien myrskyissä. Merirosvot suosivat tällaisia lyhyempiä yksiteräisiä miekkoja aseinaan. Paksuselkäisellä miekalla pystyi taistelun lisäksi leikkaamaan paksuja köysiä, purjekangasta ja puuta. Lyhyellä miekalla oli helpompi laivan valtauksissa taistella ahtaissa tiloissa ja kannen alla. Eurooppalainen merirosvous kukoisti 1500–1700-luvuilla suurvaltojen palkatessa palkkarosvoja toisten valtioiden alusten ja siirtokuntien ryöstelyyn. Taistelu siirtokunnista oli veristä ja kaikkia mahdollisia temppuja käytettiin niin Länsi-Afrikassa, Intian valtamerellä kuin Karibiallakin. Laadukas hiiliteräksinen terä on kokonaisuudessaan karkaistu ja lämpökäsitelty. Kuvissa näkyvä nahkainen tuppi sisältyy hintaan.

Paino 0,9 kg
kokonaispituus 83 cm
terän pituus 66 cm
terän leveys 2,9 cm
ja terän paksuus 4,8 mm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Laadukkaat tuotteet ja mielettömän nopea palvelu. Esim. tilasin eilen (21.12) pojille viikinkimiekat & kilvet, olivat jo tänään noudettavissa. Arvosana 5/5
- Erik Segercrantz

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!