Münchenin kaupunginvahdin torjuntatikari

99.90

3 varastossa

Tuotekuvaus

Pistomiekan parina käytettiin usein torjuntatikaria vasemmassa kädessä. Tikarilla sai torjuttua vihollisen pistot ja tehtyä vaarallisia vastahyökkäyksiä taistelun tiimellyksessä. Tämä tikari on tehty pariksi Münchenin kaupunginvahdin miekan kanssa ja kaupunginvahti kantoi tikaria mukanaan vara-aseenaan 1600-luvun levotonta sota-ajan suurkaupunkia vartioidessaan. Iso tikari oli erinomainen ase jo itsessäänkin ja sopi aseena monenlaisiin tilanteisiin miekan tilalle ja rinnalle.

Tikarissa on kaksi ricasson mittaista veriuraa, joissa koristeelliset reiät, ja yksi veriura lopun terän pituudelta. Ricasson epätavalliset reiät antavat tikarille mukavasti ilmettä, sekä samalla keventävät tikaria hienoisesti. Käteen sopiva kovapuinen kahva on päällystetty teräspunoksella. Teräksinen litistetyn pallon muotoinen ponsi on niitattu paikoilleen. Tikarin mukana toimitetaan yhteensopiva nahkainen tuppi teräsheloilla. Alkuperäiskappale noin vuodelta 1600. Valmistaja: Windlass Steelcrafts.

Paino 0,6 kg, kokonaispituus 48,5 cm, terän pituus 33,5 cm, terän leveys 3,2 cm.

Saatavilla myös tikarin kanssa yhteensopiva -Münchenin kaupunginvahdin miekka-

Badge
Tyylikkäitä vanhan ajan miekkoja ym. historian havinaa uustuotantona. Sopivia erikoislahjaksi esim syntymäpäivän sankarille jolla on jo kaikkea tai alan harrastajalle.
- Kari Vainio

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!