Varsikirves

169

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Varsikirveellä (pole axe) on varsin pitkä historia. Sitä käytettiin niin turnajaisaseena kuin turnajaisia verisemmissä kaksintaisteluissakin, ja se oli suosittu ase myös taistelukentillä. Pituutensa vuoksi varsikirves oli taistelussa varsin kätevä ase. Sitä voitiin käyttää lyhyen keihään tavoin kärkipiikin ansiosta, kirveen takaosan piikki soveltui hyvin panssarin lävistämiseen ja hevosmiesten pudottamiseen satulastaan sekä tietysti pelkkä kirveen teräkin oli jo itsessään tappava ase. Nykyään varsikirvestä kutsutaan pole axe-nimellä, mutta alkujaan nimi oli poll axe (pääkirves), koska tällaisella kirveellä tähdättiin vastustajaa juuri nimenomaan päähän. Kirveen vartta tukee ja suojaa teräksiset vahvikkeet, jolloin varrellakin saattoi huoletta torjua vihollisen hyökkäyksiä. Tämä on todella hieno jäljennös alkuperäisestä yksityiskokoelmakappaleesta. Kirves ja alapään suoja ovat hiiliterästä ja varsi kovapuuta.

Pituus 173cm
paino 2,3kg
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Aivan mielettömän upea valikoima tuotteita ja nopeaa palvelua. Eilen aamulla tehty tilaus ja nyt jo kotona tilatut tuotteet.
- Karo Koivukangas

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!