Venetsialainen stiletto -tikari

95

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Venetsian keskustassa San Marco aukion laidalla on Dogen palatsi, hallinnollinen keskus vuosisatojen takaa. Palatsi kätkee sisäänsä joukoittain menneisyyden aarteita ja niistä yhtenä kauneimmista tämän erikoisen tikarin. Tikari on vuosisatoja vanha; sen hienostuneesti kaiverrettu kahva ja uniikki kolmionmallinen terä ovat selkeästi mestarin muokkaamia. Tarkoituksenmukaisuus yhdistyy muotoiluun tässä taidonnäytteessä. Näitä stiletto-tikareita valmistettiin aina pienistä piilotettavista sala-aseista isompiin torjuntatikarin kokoluokkaa oleviin asti, mutta tämä on yksi hienoimmista mihin olemme törmänneet. Terän kyljet ovat kauniisti kaiverrettuja muodostaen tikariin kolme erillistä leikkaavaa terää. Kahva on puuta ja mukana tulee nahkainen tuppi metallivahvikkeilla.

Tikari on suunnilleen 1520-luvulta, paino 200g, kokonaisuuspituus 35cm
ja terän pituus 21cm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!